Simon PowerLine

O nama

Sprovođenje koncepta u stvarnost zahteva naporan rad i posvećenost. Simon Power Line zna šta je potrebno da zajedno dovedemo Vaš projekat do uspešnog kraja.

Uspešnih projekata
0 +
Zadovoljnih klijenata
0 +
Urađenih lokacija
0 +

Projektujemo, gradimo i održavamo telekomunikacione mreže, sisteme za proizvodnju obnovljive energije i čelične konstrukcije. Simon Power Line dokazuje da sa pravim ljudima i jasnim planom možete postići svoje ciljeve. Sve što je potrebno je hrabrost da se napravi prvi korak.

Simon Power Line na visini zadatka

Simon Power Line je kompanija osnovana u Srbiji kao usko specijalizovana za projektovanje i izgradnju telekomunikacionih objekata u mobilnim i optičkim mrežama. Pored toga  bavimo se visinskim radova i radovima na montaži čeličnih konstrukcija kao i montaži  solarnih elektrana. Pružamo rešenja po sistemu  „ključ u ruke“ u svim oblastima našeg poslovanja kao i pojedinačna rešenja u investicionim projektima za oblasti u kojima smo visoko specijalizovani.

Simon Power Line ima iskustvo i stručnost da oživi Vašu viziju. Sa kvalifikovanim inženjerima i tehničarima, možemo da odgovorimo na sve vaše zahteve. Bilo da Vam je potrebna pomoć u planiranju ili izgradnji, naš tim će vas podržati. Dakle, sledeći put kada planirate projekat , zapamtite da Simon Pover Line može da ga realizuje. Sa pravim partnerom uvek ćete stići od ideje do realizacije.

Vrednosti koje pokreću
sve što radimo.

01

Naše vrednosti

Izvrsnost: Stremimo ka izvanrednim rezultatima i stalnom usavršavanju.
Integritet: Poslujemo transparentno, pošteno i odgovorno.
Timski rad: Sarađujemo zajedno ka ostvarenju zajedničkih ciljeva.
Inovacija: Podržavamo napredni pristup razvoju novih rešenja i unapređenju naše industrije.

02

Naša vizija

Vizija nam je korišćenje najnovijih tehnologija za izgradnju infrastrukture koja podstiče napredak u zajednicama, proširujući pristup komunikacionim mrežama i održivoj energiji kako bismo podržali ekonomski rast i osnažili ljude.

03

Naš cilj

Naš cilj su inovativna rešenja za telekomunikacije i energetske mreže, uz visoke standarde kvaliteta i bezbednosti. Naš stručni tim obavlja projekte svih veličina s profesionalizmom i iskustvom.

Kadar

Kompanija Simon Power line zapošljava stručni i kvalifikovan kadar koji sa lakoćom može da odgovori na sve zahteve klijenata.

U našem timu su inženjeri sa licencama 453 i 353, tehničari i monteri sa dugogodišnjim iskustvom u oblastima kojima se bave, velikim brojem sertifikata za instalaciju i puštanje u rad opreme svih renomiranih svetskih proizvođača. Trenutno kompanija broji 17 zaposlenih, a konkurs za nova radna mesta je uvek otvoren.

Mi u kompaniji pridajemo veliki značaj pozitivnoj selekciji kadrova, gde se marljiv rad i predanost poslu višestruko ceni i poštuje.

SR
Scroll to Top