Simon PowerLine

Modernizacija mreže kompanije “Telekom” Srbija

Za potrebe kompanije Telekom AD projektujemo i gradimo radio relejne deonice  različitog kapaciteta I namene.

Lokacija

Srbija

Godina

2017- u toku

Simon Power Line uvod
u eru modernizacije

Kao direktni partner kompanije “Telekom Srbija AD“  na projektovanju i izgradnji sistema za prenos podataka putem digitalnih radio relejnih mikrotalasnih sistema, kompanija Simon Power line je pozicionirana u samom vrhu kompanija koje se bave ovom delatnošću u Srbiji.

Za potrebe kompanije Telekom AD projektujemo i gradimo radio relejne deonice  različitog kapaciteta I namene.

U dosadašnjoj saradnji izgradili smo više od 200 radio relejnih deonica sa očekivanjima da će se taj broj u narednim godinama udvostručiti. 

Pored izgradnje radio relejnih sistema prenosa, SPL za potrebe kompanije „Telekom Srbija AD“ a učestvujući u projektu čiji je nosilac kompanija Huawei,  projektuje I gradi više od 30 lokacija na projektu RAN SWAP-a.

Kao nezaobilazan deo modernih telekomunikacija nametnula su se FTTX rešenja a kompanija TELEKOM AD kao najveći operater fiksne telefonije  u Srbiji pokretanjem projekta “ALL IP Transformacije” mreže dovela je do ekspanzije poslova SPL u pravcu rada sa optičkim vodovima.

Na prostoru Beograda, Smedereva, Knjaževca, Bora, Simon Power Line je izgradio više od 30k optičkih priključaka I više desetina kilometara privodnih opričkih vodova.

Galerija slika

SR
Scroll to Top